nedeľa 20. októbra 2013

Nový formát americkej lotérie Mega Millions

Mesiac október je na MegaLoto plný zmien . Herný formát sa tento rok zmenil u lotérií EuroJackpot , UK Lotto a oboch lotérií Powerball , a tento mesiac zavádza zmeny aj USA Mega Millions . Poďme sa na zmeny teraz pozrieť bližšie ...

Lotérioví hráči z celého sveta budú určite potešení , pretože multi - štátna americká lotéria Mega Millions mení svoj ​​herný formát , a to s platnosťou od 22. októbra . To znamená , že piatkové žrebovanie bude posledným podľa stávajúceho formátu .

Aké budú nové zmeny ?

Zmeny v Mega Millions urobia , už teraz napínavú americkú lotériu , ešte VIAC vzrušujúcu pre hráčov z celého sveta .

Celkom budú zavedené v lotérii Mega Millions štyri zmeny :

Navýšenie počiatočnej veľkosti jackpotu
Počiatočná veľkosť jackpotu narastie z $ 12 miliónov na $ 15 miliónov , a ak sa jackpot prehupne - nebude to menej , než aspoň o $ 5 miliónov .

Zmeny vo formáte čísel

Skupina 5 hlavných čísel narastie z 56 na 75 čísiel . Naopak skupina zlatých čísel sa zníži zo 46 na 15 čísiel . Tieto zmeny budú mať za následok lepšiu šancu na výhru ceny a zaistia , že budú tučnejšie jackpoty .

Nárast hodnoty ceny za zhodu 5 čísel

Okrem vyšších jackpotov sa môžu fanúšikovia Mega Millions tešiť na nárast ceny aj v úrovni za zhodu 5 čísel . Tá narastie z garantovaných $ 250 000 na fantastický $ 1 milión USD .

Zmena v štruktúre anuitnej výplaty

Víťazi , ktorí si zvolia výplatu svoje ceny anuitnej , budú vyplatení v 30 ročných splátkach , namiesto pôvodných 26 splátok .

Je to ' červená versus zlatá ' ... nový formát Mega Millions urobí hru ešte atraktívnejšou , rozhodne rovnako ako ďalšia americká multi - štátna lotéria Powerball !

Pripravte sa na ešte viac zábavy s Mega Millions na MegaLoto ! Piatok bude posledný deň , kedy sa bude hrať za súčasného formátu , nový formát začne platiť od utorka 22. októbra 2013 .