pondelok 18. februára 2013

EuroJackpot očakáva ešte väčšie jackpoty

Druhá najobľúbenejšia celoeurópska lotéria EuroJackpot odstránila svoj ​​limit 12 navýšení. To znamená, že sa jackpot môže navyšovať neurčitým počtom, až k maximálnej hodnote jackpotu € 90 miliónov!

Jackpot BannersTo môže znamenať, že je teraz možné, aby víťaz 2. ceny lotérie EuroJackpot mohol vyhrať jackpot, ALE tiež to znamená, že jackpoty sa môžu teraz šplhať ešte vyššie bez časového obmedzenia, až kým nedosiahnu € 90 miliónov.



Ako si možno spomínate, dňa 10. augusta 2012 odišiel šťastný nemecký hráč lotérie domov s jackpotom a 2. cenou potom, čo bol jediným víťazom 2. ceny po 12 navýšeniach. To efektívne ukazuje, že bolo možné vyhrať jackpot bez skutočnej výhry v lotérii!



Nové zúčastnené krajiny v lotérii EuroJackpot


K novo zavedenej legislatíve ohľadom možného počtu navýšení, sa pridali tento mesiac k lotérii aj nové krajiny. Viac zúčastnených krajín znamená aj vyššie jackpoty.

Šesť nových krajín pridaných do lotérie: Chorvátsko, Litva, Lotyšsko, Švédsko, Nórsko a Island.
Ako vidíte, obe zmeny sľubujú omnoho vyššie jackpoty pre túto skvelú európsku lotériu. Nemôžeme sa dočkať, a vsadíme sa, že vy tiež!

Od otváracieho žrebovania 23. mája 2012, urobila lotérie EuroJackpot niektorých z loto hráčov pekne bohatými. Súčasný najväčší vyhraný jackpot bol nastavený 25. januára 2013, keď jeden šťastný držiteľ žrebu vyhral úžasných € 29,5 miliónový jackpot.

Pozrime sa, ako blízko sa dostaneme k € 90 miliónovej hranici!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára